Profil

Jeg havde i næsten 20 år modesalonen MARTHA HETTING Haute Couture i København City silkegade 13, hvor jeg skabte utallige selskabskjoler til private og officielle festlige arrangementer, foruden dragter og kjoler mm.

I 2003 flyttede jeg mit atelier til Jægersborg Alle 153 i Gentofte. Her modtager jeg kunderne efter aftale. At skabe tøj til en bestemt formål er en spændende opgave for begge parter -for kunden og for mig – for at nå det resultat som kunden har drømt om. Det er et tæt  samarbejde, fra valg af det rigtige stof, skitsering af ideen og til den endelige udformning.

Ingen kjole eller dragt m.m. får lov til at forlade min salon uden at kunden er 100% tilfreds med resultatet. Det er design og skrædderi i højeste kvalitet. Modelkjoler kan ses i mit atelier som inspiration til valg af stof og model. Mindst en gang om året præsenterer jeg min ideer for sæsonens mode på en opvisning med professionlle modeller.

Jeg har en lille lager af modestoffer. Et par gange om året besøger jeg modecentre i Italien og Frankrig for at finde egnede stoffer. Kunder er dog velkommen til at medbringe stof, og jeg bistår også gerne med indkøb hos stofbutikker i København.

Ring for et uforpligtende besøg i mit atelier. Tlf. 39650622.