Presse

Artikel fra May 2008 i BØRSEN (Moderedaktør Lotte Freddie)

Det er Martha Hettings særlige evner at finde usædvanlige og helt specielle, skønne stoffer til sine kreationer. Det drejer sig om couture-kuponer som hun henter fra Frankrig og Italien.   Det er disse fantastisk stoffer, der appellerer til og inspirerer Martha Hetting, som ikke tager hensyn til begrebet modefarver, men lader sig besnære af kombinationen, materiale/mønster/farve, som hun oversætter til dagens mode.

Raffinementerne bliver syet af Martha Hetting-i hånden, til hver enkelt kunde. Couture , men til særdeles rimelige priser- petit couture kan det kaldes – i forhold til den kostbare haute couture.

Forleden demonstrerede Martha Hetting på sin opvisning i Akvariet i Charlottenlund fortrinlig skrædderkunst  og sit bud på forår 2008, hvor mange helt henrivende design af den perfekte kjole til sommerens bryllupper og fester.

Martha Hettings kunder er fortrinsvis meget voksne kvinder, men hendes fortolkning af sommermoden 2008 fortjener, at flere helt unge kvinder får øjnene op for skrædderi til utroligt rimelige priser. For her er tale om ungt design, til voksne og til unge piger- i de skønneste farverie stoffer, som er Martha Hettings faible og force.